Καλωσήλθατε στο κατάστημά μας!

Χρειάζεστε Βοήθεια? Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-6849822

Ορθομοριακή Διατροφή- Εξειδικευμένα Συμπληρώματα Διατροφής

 

Τι χρειαζόμαστε καθημερινά για να είμαστε υγιείς;
Ο οργανισμός μας χρειάζεται καθημερινά θρεπτικά στοιχεία για να λειτουργεί σωστά και να είμαστε υγιείς. Τα στοιχεία αυτά είναι βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, προβιοτικά, ένζυμα,  αμινοξέα, ωμέγα λιπαρά οξέα, σύνθετοι υδατάνθρακες, αντιοξειδοτικά και χιλιάδες φυτοθρεπτικά που πρέπει να περιέχονται στη σωστή μορφή και στις σωστές ποσότητες στην καθημερινή μας διατροφή.

Τι τρώμε;
Ο Pauling αλλά και πολλοί άλλοι κορυφαίοι επιστήμονες του 20ου αιώνα διαπίστωσαν μέσα από τις έρευνες τους ότι η σύγχρονη τοξινωμένη, βιομηχανοποιημένη και θρεπτικά υποβαθμισμένη τροφή όχι μόνο δεν θρέφει τα κύτταρα μας αλλά τα απογυμνώνει και από πολλά πολύτιμα ορθά-μόρια. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την βαθμιαία αυξανόμενη κυτταρική δυσλειτουργία που αρχίζει να εμφανίζεται ως παθολογικά συμπτώματα, έλλειψη ενέργειας, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, παχυσαρκία, δερματοπάθειες, νευροφυτικές και ορμονικές διαταραχές και εκφυλιστικές παθήσεις που εσφαλμένα ονομάζονται «αρρώστιες» και «νόσοι». Όσο μεγαλύτερη είναι η κυτταρική δυσλειτουργία τόσο πιο έντονα τα παθολογικά συμπτώματα. Έτσι οι έρευνες του Pauling και των άλλων επιστημόνων επιβεβαιώνουν τον Ιπποκράτη που προέτρεπε «η τροφή να είναι το φάρμακο μας» και τον Γαληνό που πρότεινε «Δεν υπάρχουν ασθένειες, μόνο επίπεδα υγείας». Δηλαδή επίπεδα κυτταρικής λειτουργίας.

Τι μπορούμε να κάνουμε;
Για την υπεύθυνη και σωστή αντιμετώπιση της ελλειπτικής σύγχρονης διατροφής και στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης δίαιτας και σωματικής άσκησης, σας προτείνουμε τη νέα, επαναστατική, επιστημονική μέθοδο αποτοξίνωσης, θρέψης και ανανέωσης του οργανισμού, την Ορθομοριακή Διατροφή.

 

Τι είναι η Ορθομοριακή Διατροφή

Η Ορθομοριακή Διατροφή είναι η νέα επιστημονική και ολοκληρωμένη μέθοδος θρέψης και αποτοξίνωσης των κυττάρων του οργανισμού. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα όχι μόνο την ουσιαστική πρόληψη και θωράκιση του οργανισμού εναντίον όλων των ψυχοσωματικών παθήσεων αλλά και εξαφάνιση πολλών παθολογικών συμπτωμάτων που ίσως έχουν ήδη εμφανισθεί.

 

Τι είναι τα Ορθομοριακά Προϊόντα

Τα ορθομοριακά προϊόντα είναι ειδικά επιλεγμένα συμπληρώματα διατροφής υψηλής ποιότητος και προδιαγραφών για βέλτιστη απορρόφηση και βιοδιαθεσιμότητα κυτταρικά αλλά όχι μόνο. Είναι επίσης και άλλα προϊόντα που βοηθούν στην πολύ λεπτή διαδικασία της σωστής και ολοκληρωμένης κυτταρικής αποτοξίνωσης και ορθομοριακής θρέψης. Μερικά από αυτά είναι και το πρωτοποριακό τεστ δυσανεξία τροφών Goldentest και η συσκευή ορθομοριακού νερού Τένσα.

 

ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΛΗΨΗ

Ο συνδυασμός αυτός είναι ο ελάχιστος που συστήνουμε καθημερινά για να εξασφαλίσουμε ότι τα κύτταρα μας έχουν όλα τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία που χρειάζονται για να παραμένουν υγιεί.True Food Wise Woman (για γυναίκες) / Τrue Food All Man (για άντρες).

 

Πολυθρεπτική φόρμουλα γιατί είναι μεταβολισμένη πλήρης κυτταρική υπερτροφή και περιέχει όλες τις βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και αντιοξειδοτικά. Περιέχει επίσης προβιοτικά για την υγεία του εντέρου, betaine για γαστρική πέψη, b-glucans για ισχυρό ανοσοποιητικό.
Essential Omegas 3:6:7:9

 

Όλα τα ωμέγα ζωτικά λιπαρά οξέα που χρειαζόμαστε απαραίτητα καθημερινά σε ιδανικές αναλογίες μεταξύ τους. Αυτά δεν τα συνθέτει το σώμα και πρέπει να τα πάρουμε από την τροφή. Είναι απαραίτητα για υγιή εγκέφαλο, νευρικό σύστημα, υγιές καρδιοαγγειακό, ισχυρή άμυνα και έλεγχο των φλεγμονών που συνδέονται με το πρόωρο γήρας. Το προϊόν είναι μοριακά αποσταγμένο και ελεύθερο από βαρέα μέταλλα και απόλυτα προστατευμένο από οξειδόσεις και ξένες προσμίξεις.

 Superphyte


Ισχυρή φυτική αντιοξειδωτική φόρμουλα με εκχύλισμα σταφυλιών, πράσινο τσάι, μύρτιλλο, ρίγανη, κουρκουμά, καροτενοειδή, άλφα-λιπαρικό οξύ κ.α. για μέγιστη προστασία από τις ελέυθερες ρίζες.

 

 

ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΠΡΟΛΗΨΗ

Για όσους ζουν έντονα, καπνίζουν, είναι εκτεθειμένοι σε περιβαλλοντική ρύπανση και συχνά κρυολογούν ή έχουν χαμηλή άμυνα συνιστάται να προσθέσουν στον βασικό συνδυασμό την υπερβιταμίνη C.


True Food C

Bιταμίνη C μεταβολισμένη κυτταρικά έτοιμη για δράση με περισσότερες από 300 χρησιμότητες στον οργανισμό από έλεγχο του άγχους, ενέργεια, ισχυρή άμυνα και κολαγόνο μέχρι υγιές καρδιοαγγειακό, νευρικό σύστημα, γαστρεντερικό, αντιπαθογόνες και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Επειδή είναι στην μορφή TRUE FOOD έχει πάνω από 10 φορές την αντιοξειδωτική δράση των απλών βιταμινών C.