Καλωσήλθατε στο κατάστημά μας!

Χρειάζεστε Βοήθεια? Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-6849822

Ορθομοριακή Διατροφή

 

Τι χρειαζόμαστε καθημερινά για να είμαστε υγιείς;
Ο οργανισμός μας χρειάζεται καθημερινά θρεπτικά στοιχεία για να λειτουργεί σωστά και να είμαστε υγιείς. Τα στοιχεία αυτά είναι βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, προβιοτικά, ένζυμα,  αμινοξέα, ωμέγα λιπαρά οξέα, σύνθετοι υδατάνθρακες, αντιοξειδοτικά και χιλιάδες φυτοθρεπτικά που πρέπει να περιέχονται στη σωστή μορφή και στις σωστές ποσότητες στην καθημερινή μας διατροφή.

Τι τρώμε;
Ο Pauling αλλά και πολλοί άλλοι κορυφαίοι επιστήμονες του 20ου αιώνα διαπίστωσαν μέσα από τις έρευνες τους ότι η σύγχρονη τοξινωμένη, βιομηχανοποιημένη και θρεπτικά υποβαθμισμένη τροφή όχι μόνο δεν θρέφει τα κύτταρα μας αλλά τα απογυμνώνει και από πολλά πολύτιμα ορθά-μόρια. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την βαθμιαία αυξανόμενη κυτταρική δυσλειτουργία που αρχίζει να εμφανίζεται ως παθολογικά συμπτώματα, έλλειψη ενέργειας, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, παχυσαρκία, δερματοπάθειες, νευροφυτικές και ορμονικές διαταραχές και εκφυλιστικές παθήσεις που εσφαλμένα ονομάζονται «αρρώστιες» και «νόσοι». Όσο μεγαλύτερη είναι η κυτταρική δυσλειτουργία τόσο πιο έντονα τα παθολογικά συμπτώματα. Έτσι οι έρευνες του Pauling και των άλλων επιστημόνων επιβεβαιώνουν τον Ιπποκράτη που προέτρεπε «η τροφή να είναι το φάρμακο μας» και τον Γαληνό που πρότεινε «Δεν υπάρχουν ασθένειες, μόνο επίπεδα υγείας». Δηλαδή επίπεδα κυτταρικής λειτουργίας.

Τι μπορούμε να κάνουμε;
Για την υπεύθυνη και σωστή αντιμετώπιση της ελλειπτικής σύγχρονης διατροφής και στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης δίαιτας και σωματικής άσκησης, σας προτείνουμε τη νέα, επαναστατική, επιστημονική μέθοδο αποτοξίνωσης, θρέψης και ανανέωσης του οργανισμού, την Ορθομοριακή Διατροφή.

 

Τι είναι η Ορθομοριακή Διατροφή

Η Ορθομοριακή Διατροφή είναι η νέα επιστημονική και ολοκληρωμένη μέθοδος θρέψης και αποτοξίνωσης των κυττάρων του οργανισμού. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα όχι μόνο την ουσιαστική πρόληψη και θωράκιση του οργανισμού εναντίον όλων των ψυχοσωματικών παθήσεων αλλά και εξαφάνιση πολλών παθολογικών συμπτωμάτων που ίσως έχουν ήδη εμφανισθεί.

 

Τι είναι τα Ορθομοριακά Προϊόντα

Τα ορθομοριακά προϊόντα είναι ειδικά επιλεγμένα συμπληρώματα διατροφής υψηλής ποιότητος και προδιαγραφών για βέλτιστη απορρόφηση και βιοδιαθεσιμότητα κυτταρικά αλλά όχι μόνο. Είναι επίσης και άλλα προϊόντα που βοηθούν στην πολύ λεπτή διαδικασία της σωστής και ολοκληρωμένης κυτταρικής αποτοξίνωσης και ορθομοριακής θρέψης. Μερικά από αυτά είναι και το πρωτοποριακό τεστ δυσανεξία τροφών Goldentest και η συσκευή ορθομοριακού νερού Τένσα.

 


Είδη 1 εώς 15 από 148 στο σύνολο

ανά σελίδα
Σελίδα:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Πλέγμα  Λίστα 

Φθίνουσα Ταξινόμηση

Είδη 1 εώς 15 από 148 στο σύνολο

ανά σελίδα
Σελίδα:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Πλέγμα  Λίστα 

Φθίνουσα Ταξινόμηση