Καλωσήλθατε στο κατάστημά μας!

Χρειάζεστε Βοήθεια? Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-6849822

Συμπληρώματα

Η φροντίδα και η ομαλή λειτουργία του σώματος και του πνεύματος είναι απαραίτητη για όλους μας. Η ενδυνάμωση του οργανισμού ώστε να βρίσκεται σε διαρκή ισορροπία και να αντιστέκεται στις αντιξοότητες της καθημερινότητας και τους εξαντλητικούς της ρυθμούς, είναι αναγκαία σε όλες τις ηλικίες. Από την παιδική ηλικία έως και την τρίτη ηλικία, ο ανθρώπινος οργανισμός καθημερινά εξαντλείται και αποδυναμώνεται με αποτέλεσμα να χρειάζεται βιταμίνες και μέταλλα που θα βοηθήσουν στην ομαλή λειτουργία και ευεξία του.
Για να εξασφαλίσουμε την ποιότητα ζωής που αξίζει σε όλους μας, χρειαζόμαστε ισχυρούς συμμάχους για την ενδυνάμωση του οργανισμού μας. Συμπληρώματα βιταμινών και μετάλλων, βότανα καθώς και συμπληρώματα διατροφής για παιδιά, στις σωστές αναλογίες μπορούν να ενισχύσουν με φυσικό τρόπο τον οργανισμό σας, μέσα από τα προϊόντα εξαιρετικών προδιαγραφών που διαθέτουμε στο κατάστημά μας.
Τα μέταλλα είναι ουσιώδη για τις δομές του σώματος και επίσης δρουν στις κυριότερες σωματικές λειτουργίες. Επίσης σημαντικά είναι και βοτανικά ιχνοστοιχεία, όπως Σπιρουλίνα, Τριφύλλι, Ύσσωπος, Νεροκάρδαμο, Μάραθος, Αγριοράδικο, Κορίανδρος, Μπρόκολο και κιτρικά μέταλλα.
Εξίσου σημαντική και απαραίτητη είναι και η βιταμίνη C στην λειτουργία των επινεφριδίων, παίζει καθοριστικό ρόλο στον σχηματισμό του κολλαγόνου στον μεταβολισμό των αμινοξέων, στην σύνθεση των ορμονών, και στην αφομοίωση πολλών θρεπτικών στοιχείων όπως το φολικό οξύ και ο σίδηρος. Είναι επίσης ισχυρό αντιοξειδωτικό και ενισχυτικό του ανοσοποιητικού.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΑΣ

Μέταλλα και βότανα σε πλήρες φάσμα. Το ιδανικό και πλήρες σύμπλεγμα μετάλλων για εσάς!
Το Bio Minerals προσφέρει έναν πλήρη συνδυασμό μετάλλων από φυσικές πηγές για μεγαλύτερη απορροφησιμότητα και βιοδιαθεσιμότητα, βοτανικών ιχνοστοιχείων, όπως Σπιρουλίνα και Τριφύλλι.
Βιταμίνη C χαμηλής οξύτητας - Ενισχύστε αποτελεσματικά το ανοσοποιητικό σας!
Το Buffered Vitamin C είναι μια απαλή βιταμίνη C με δεσμούς ασβεστίου ,που παρέχει μια απομονωμένη, χαμηλής οξύτητας (ουδέτερο Ph) μορφή ασκορβικού οξέως. Κατάλληλη για όσους έχουν δυσκολίες με το πεπτικό τους σύστημα.
Για γρήγορη και αποτελεσματική ενίσχυση του ανοσοποιητικού!
Το Fuzzy c 500 mg είναι αναβράζουσα βιταμίνη χωρίς πρόσθετα για γρήγορη ενίσχυση του ανοσοποιητικού. Χωρίς τεχνικά πρόσθετα, χρωστικά και αρωματικά έχει φυσική γλυκιά γεύση από φρουκτόζη.
Η φυσική πολυβιταμίνη με την υπέροχη γέυση!
Φυσική αναβράζουσα πολυβιταμίνη με γεύση πορτοκάλι χωρίς χημικά πρόσθετα και τεχνητά χρώματα. Περιέχει σπάνια ιχνοστοιχεία και όλες τις σημαντικές βιταμίνες.

Είδη 1 εώς 15 από 334 στο σύνολο

ανά σελίδα
Σελίδα:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Πλέγμα  Λίστα 

Φθίνουσα Ταξινόμηση

Είδη 1 εώς 15 από 334 στο σύνολο

ανά σελίδα
Σελίδα:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Πλέγμα  Λίστα 

Φθίνουσα Ταξινόμηση