Καλωσήλθατε στο κατάστημά μας!

Χρειάζεστε Βοήθεια? Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-6849822

Καλή Υγεία


Η φροντίδα της υγείας και η αντιμετώπιση συμπτωμάτων είναι καθημερινή υπόθεση για όλους μας. Η διατήρηση του οργανισμού μας σε ισορροπία και η θωράκιση του απέναντι στον απειλητικό σύγχρονο τρόπο ζωής, είναι υποχρέωση αλλά και δικαίωμα, όλων των ανθρώπων που φροντίζουν να ενημερώνονται και να προλαμβάνουν.
Η πρόληψη για συχνή αποτοξίνωση του οργανισμού με τη χρήση προϊόντων που βοηθούν στην αποκατάσταση της ισορροπίας στο σώμα μας και στην απομάκρυνση των περιττών οξέων, αποτελεί την ελάχιστη υποχρέωση σε μας και την οικογένειά μας. Για να εξασφαλίσουμε την ποιότητα ζωής και την ευεξία που αξίζουμε όλοι, χρειαζόμαστε ισχυρούς συμμάχους με αντιοξειδωτικές δράσεις και ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού μας συστήματος.
Εμπιστευτείτε τα προϊόντα που σας προτείνουμε και βοηθήστε τον οργανισμό σας να είναι και να παραμείνει υγιής.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΑΣ

Για την υγεία της καρδιάς και την υποστήριξη του ανοσοποιητικού
Πλήρες σύμπλεγμα με τα ουσιώδη ζωτικά λιπαρά Ωμέγα 3:6:9 και τα πρωτοποριακά και σημαντικά, σύμφωνα με έρευνες, Ωμέγα 7 από Ιπποφαές το Ραμνοειδές. είναι σημαντικά για υγιή καρδιά, αρτηρίες, εγκέφαλο και συνδέσμους. Το ESSENTIAL OMEGAS 3:6:7:9 βοηθά στην υγεία του καρδιοκυκλοφορικού και υποστηρίζει ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα.
Η πλήρης κάλυψη θρεπτικών στοιχείων για το γυναικείο οργανισμό!
Πλήρης πολυθρεπτική φόρμουλα σε μορφή τροφής για γυναίκες όλων των ηλικιών, η οποία παρέχει στον οργανισμό όλες τις βιταμίνες, τα μέταλλα, τα ιχνοστοιχεία, τους αντιοξειδωτικούς παράγοντες και τα αμινοξέα που απαιτούνται για την υγεία του οργανισμού των γυναικών. Εξασφαλίζει την πλήρη κάλυψη του οργανισμού σε θρεπτικά στοιχεία.
Όλα τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία ειδικά για άντρες!
Ένα πλήρες πολυθρεπτικό για άνδρες όλων των ηλικιών. Παρέχει όλες τις βιταμίνες και τα ζωτικά μέταλλα και ιχνοστοιχεία που είναι σημαντικά για την υγεία. Αντιοξειδωτικούς παράγοντες, εγκεφαλική τροφή και αμινοξέα, επιπλέον ένα πλήρες φάσμα βοτάνων ειδικά επιλεγμένων για τον άνδρα.
Βιο-μεταβολισμένη Βιταμίνη C, η πιο ισχυρή θωράκιση για τον οργανισμό σας!
Η "TRUE FOOD C" είναι το μοναδικό προϊόν που παρέχει βιταμίνη C complex σε μορφή τροφής. Η απομονωμένη βιταμίνη C που υπάρχεις τα κοινά συμπληρώματα χάνεται γρήγορα από το σώμα αλλά πανεπιστημιακές έρευνες απέδειξαν ότι έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες 11,1 φορές περισσότερο από την απλή βιταμίνη C. Παράγει ενέργεια και καλό μεταβολισμό, αποτοξινώνει, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.
Αντιοξειδωτική φροντίδα και προστασία
Ισχυρή φυτική αντιοξειδωτική φόρμουλα για μέγιστη προστασία από τις ελεύθερες ρίζες.

Είδη 1 εώς 15 από 203 στο σύνολο

ανά σελίδα
Σελίδα:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Πλέγμα  Λίστα 

Φθίνουσα Ταξινόμηση

Είδη 1 εώς 15 από 203 στο σύνολο

ανά σελίδα
Σελίδα:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Πλέγμα  Λίστα 

Φθίνουσα Ταξινόμηση