Καλωσήλθατε στο κατάστημά μας!

Χρειάζεστε Βοήθεια? Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-6849822

Αποτοξίνωση... το Α και το Ω της ευεξίας

Πολλές ενοχλήσεις σε καθημερινή και μόνιμη βάση όπως και διάφορα παθολογικά συμπτώματα (κολίτιδα, αιμορροΐδες, δυσκοιλιότητα κ.ά.) οφείλονται κυρίως στην υπερβολική τοξίνωση του εντέρου. Ο τακτικός καθαρισμός του παχέως εντέρου από τα τοξικά υπολείμματα της τροφής που έχουν συσσωρευτεί στη διάρκεια του χρόνου είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τον έλεγχο του βάρους.

 

Σε τι βοηθάει η ορθομοριακή αποτοξίνωση και ο καθαρισμός του εντέρου;

 

Το ήπαρ είναι το χημικό εργοστάσιο του οργανισμού και απαραίτητο για να είναι το αίμα καθαρό και όλος ο οργανισμός υγιής. Τοξινωμένο έντερο,κακή διατροφή και φάρμακα το επιβαρύνουν δημιουργώντας προβλήματα υγείας, από υψηλή χοληστερόλη και τριγλυκερίδια μέχρι εκφυλιστικές παθήσεις,σάκχαρο, καρδιά και αρθριτικά. Επομένως είναι ζωτικής σημασίας να το κρατάμε όσο πιο καθαρό γίνεται προληπτικά και να μην περιμένουμε να αρρωστήσουμε.

 

Τα αποτελέσματα της ορθομοριακής αποτοξίνωσης στον οργανισμό

 

  • Ρυθμίζει την λειτουργία του γαστρεντερικού συστήματος.
  • Αναπληρώνει την χλωρίδα του εντέρου
  • Αλκαλοποιεί το αίμα, τους νεφρούς και το ήπαρ
  • Μειώνει τις φλεγμονές και επιταχύνει την αποβολή τοξινών από το αίμα.
  • Ανανεώνει και καθαρίζει το δέρμα ενισχύοντας μαλλιά και νύχια
  • Ενισχύει τα οστά, το καρδιαγγειακό και ανοσοποιητικό σύστημαμ τον εγκέφαλο, τις νοητικές λειτουργίες και τη μνήμη.
  • Ισορροπεί το σάκχαρο, τις ορμόνες και τους νευροδιαβιβαστές μειώνοντας το βιοχημικό άγχος και προάγοντας αυξημένη συναισθηματική και ψυχική ισορροπία, ενέργεια και δύναμη.

Προτείνονται δύο προγράμματα αποτοξίνωσης:

 

Ήπιο Πρόγραμμα Αποτοξίνωσης

 

Σε περιπτώσεις προβλημάτων διάρροιας αλλά και χρόνιας δυσκοιλιότηταςμ ΣΕΕ, εντερικών εκκολπωμάτων, σπαστικής κολίτιδας, φλεγμονής παχέως εντέρου. Περιλαμβάνει τα ορθομοριακά προϊόντα:

 

Super Health Probiolife

 

Ορθομοριακό προβιοτικό υψηλής δραστικότητας, περιέχει λακτοβάκιλλους οξεόφιλους μαζί με δισχιδή βακτήρια bifidum και lactis.
Παρασκευάζεται με την εργαστηριακή μέθοδο LAB4 που εξασφαλίζει σταθερότητα των προβιοτικών και μέγιστη ανεκτικότητα στα γαστρικά οξέα του στομάχου. Επιστημονικά και κλινικά αποδεδειγμένα, αποτελεσματικό για χρήση μετά την λήψη αντιβίωσης για να βοηθά στην αποκατάσταση μιας υγιούς εντερικής χλωρίδας.
Probiolife: 10 δις βακτήρια σε μία μόνο κάψουλα.

Δοσολογία: 1 κάψουλα δυο φορές την ημέρα με το γεύμα.

Περισσότερα...

Super Health Easy Digest

 

Ορθομοριακή φόρμουλα φυτικών πεπτικών ενζύμων που βοηθούν στην πέψη των πρωτεϊνών, υδατανθάρκων, λιπαρών και γάλακτος και ανακουφίζουν από το πρόβλημα της δυσπεψίας. Ενισχυμένο με οξεόφιλους λακτοβάκιλλο. Περιέχει τα ένζυμα δισακχαρίτες μαλτάση, σλλουλάση και σουκράση, για πραγματικά περιεκτική υποστήριξη. Η πρωτεάση και η βρωμελαΐνη διασπούν τις πρωτεϊνες και η λιπάση διασπά τα λίπη.

Δοσολογία: 1 κάψουλα 3 φορές την ημέρα με κύριο γεύμα.

Περισσότερα...

Higher Nature Aloe Gold

 

Ορθομοριακός χυμός παρασκευασμένος από φρέσκα ολόκληρα φύλλα βιολογικής Aloe Vera, με συνδυασμό βοτάνων, μετάλλων και βιταμινών. Βοηθά το σώμα να απορροφά τις βιταμίνες, μειώνει το οξειδωτικό στρες και προστατεύει τα κύτταρα και το DNA από την οξείδωση. Για τόνωση του ανοσοποιητικού, καθαρισμό από τοξίνες, αλλεργίες, αρθριτικά, αναπνευστικά, γεστρεντερικά, υπέρταση, αϋπνίες, ιώσεις, προβλήματα περιόδου, μολύνσεις της ουροδόχου κύστης, ψωρίαση, δυσκοιλιότητας κ.ά.

Δοσολογία: 1 κουταλιά της σούπας πρωί- μεσημέρι- βράδυ.

Περισσότερα...

Higher Nature Probio gest

 

Φυσιολογικοί κάτοικοι του ανθρώπινου εντέρου και στόματος, οι Lactobacillus salivarius, έχουν μια αποτοξινωτική και καθαριστική επίδραση, βοηθώντας στην πέψη πρωτεϊνών και υδατανθράκων. Βοηθούν στην διάσπαση κάθε ατελώς χωνευμένης πρωτείνης ή υδατάνθρακα, όπως η λακτόζη, και τω ανεπιθύμητων υπο-προιόντων τους στο έντερο, τα οποία είναι γνωστό ότι καταστρέφουν το παχύ έντερο.

Δοσολογία: 1 κάψουλα ημερησίως μεταξύ γευμάτων ή πριν τον ύπνο,με ένα ποτήρι νερό. (παιδιά άνω των 8 ετών 1 κάψουλα ημερησίως)

Περισσότερα...

 

Εντατικό Πρόγραμμα Αποτοξίνωσης

 

Μετά το τέλος του ήπιου προγράμματος εφόσον εξαφανισθούν τα συμπτώματα, μπορείτε να κάνετε την εντατική αποτοξίνωση εφόσον δεν έχετε τα συμπτώματα που περιλαμβάνει το ήπιο πρόγραμμα. Περιλαμβάνει τα ορθομοριακά προϊόντα:

 

Super Health Maximum Hepacare

 

Ορθομοριακή φόρμουλα για την αποτοξίνωση του ήπατος καιτης χολής.

Περιέχει αντιοξειδωτικά σε μορφή άλφα λιποϊκού οξέως, πράσινου τσαγιού και φλωριζίνης από εκχύλισμα μήλου. Η ταυρίνη, η αγκινάρα, η χολίνη, η βιοτίνη και η ινοσιτόλη βοηθούν το ήπαρ στην διάσπαση και στον μεταβολισμό των λιπών και ρυθμίζουν τα επίπεδα της χοληστερόλης.

Δοσολογία: 1 κάψουλα 2 φορές την ημέρα με το φαγητό.

 

Περισσότερα...

Super Health Maxi Probiolife

 

Ορθομοριακό προβιοτικο υψηλής δραστικότητας, περιέχει οξεόφιλους λακτοβάκιλλους και δισχιδή βακτήρια bifidum & lactis. Παρασκευάζεται με την εργαστηριακή μέθοδο LAB4 που εξασφαλίζει σταθερότητα των προβιοτικών και μέγιστη ανεκτικότητα στα γαστρικά οξέα του στομάχου. Επιστημονικά και κλινικά αποδεδειγμένα, αποτελεσματικό για χρήση μετά την λήψη αντιβίωσης για να βοηθά στην αποκατάσταση μιας υγιούς εντερικής χλωρίδας.
30 δις βακτήρια σε μία μόνο κάψουλα.

Δοσολογία: 1 κάψουλα την ημέρα με το γεύμα.

Περισσότερα...

Higher Nature Aloe Gold

 

(βλέπε Ήπιο πρόγραμμα Αποτοξίνωσης)

Περισσότερα...

Super Health Intensive Gut Cleanse

 

Ορθομοριακή φόρμουλα για την αποτοξίνωση και τον καθαρισμό του παχέως εντέρου από βότανα αποξηραμένα σε ψυχρό αέραγια μέγιστη ποιότητα.Περίεχει ψύλλιον, κολιτσίδα και ραβέντι που έχουν αντιμικροβιακές και αποτοξινωτικές ιδιότητες και παράλληλα έχουν καθαρτική δράση ανακουφίζοντας από την δυσκοιλιότητα. Ενισχυμένη με 2 δις βακτήρια από το σύμπλεγμα LAB4 προβιοτικών που αυξάνουν την συχνότητα της αφόδευσης.

Δοσολογία : Φόρμουλα 10 ημερών: 2 κουταλιές του γλυκού (περίπου 10γρ.) ανακατεμένα σε 1 ποτήρι νερό (200ml) την ημέρα με το φαγητό.

Περισσότερα...

 

 

Τα προϊόντα που αναφέρονται είναι μη γενετικά μεταλλαγμένα και κατάλληλα για αυστηρώς χορτοφάγους.

Ορθομοριακή φόρμουλα φυτικών πεπτικών ενζύμων που βοη-θούν στην πέψη των πρωτεϊνών, υδατανθράκων, λιπαρών καιγάλακτος και ανακουφίζουν από το πρόβλημα της δυσπεψίαΟρ