Καλωσήλθατε στο κατάστημά μας!

Χρειάζεστε Βοήθεια? Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-6849822

Εναλλακτικές Θεραπείες

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής και οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας μειώνουν τις άμυνες του οργανισμού σας. Το άγχος της καθημερινότητας και οι μολύνσεις είναι μόνο μερικές από τις επιπτώσεις τους. Αντιμετωπίστε τα, με εναλλακτικές θεραπείες επιλέγοντας από τα εξαιρετικών προδιαγραφών, φυσικά προϊόντα μας.
Ενισχύστε την μνήμη σας, περιορίστε τις αρνητικές συνέπειες του στρες, αντισταθείτε στους πόνους, τις μολύνσεις, στο σάκχαρο και βοηθήστε το σώμα σας με φυσικό τρόπο, μέσα από την χρήση των πρωτοποριακών προϊόντων μας.
Οι βιταμίνες Β και Αμινοξέα όπως η Θεανίνη και η Ταυρίνη, βοηθούν την παραγωγή του GABA (Γάμα-αμινο-βουτυρικό οξύ), για να υποστηρίξουν μια χαλαρή διάθεση και ένα ήρεμο νευρικό σύστημα, βοηθώντας στην διαχείριση του στρες.
Η Λεκιθίνη είναι πλούσια πηγή του εγκεφάλου για βοήθεια στην μνήμη, τη συγκέντρωση, τη μάθηση και τον έλεγχο των μυών. Ενώ η Σεροτόνη υποστηρίζει την διατήρηση ισορροπημένης διάθεσης, συμπεριφοράς, ενέργειας, καλής μνήμης και ηρεμίας, προάγοντας επίσης τον ήρεμο ύπνο.
Η ασταξανθίνη έχει πολύ καλά αποτελέσματα στην προστασία των ματιών από τις ελεύθερες ρίζες, στην γονιμότητα, στο ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος, στην καρδιά και στις αρτηρίες, το πεπτικό σύστημα, τους μυς, τους συνδέσμους και στο να αποτρέπει την πρόωρη γήρανση.
Ουσίες όπως το Χρώμιο, που ρυθμίζει το σάκχαρο και την ευαισθησία στην ινσουλίνη καθώς και ο ψευδάργυρος που ρυθμίζει την όρεξη.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΑΣ

Με Θεανίνη για ήρεμο νευρικό σύστημα και χαλάρωση!
Το Balance of Nerves είναι ένα μοναδικό μίγμα από βιταμίνες, αμινοξέα όπως η ταυρίνη και η θεανίνη, με Μαγνήσιο και βοτανικά εκχυλίσματα για την υποστήριξη των επινεφριδίων και του νευρικού συστήματος.
Υψηλή σε Φωσφατιδυλική χολίνη. Ενισχύστε την μνήμη και την συγκέντρωσή σας!
Η Λεκιθίνη είναι πλούσια πηγή της φωσφατιδυλχολίνης (PC), ένας πρόδρομος της ακετυλχολίνης, κύριος νευροδιαβιβαστής και χημικό-κλειδί του εγκεφάλου για μνήμη, συγκέντρωση, μάθηση και έλεγχο των μυών.
Ωμέγα 3 ζωτικά λιπαρά σημαντικά για υγιή καρδιά, αρτηρίες, εγκέφαλο...
Υψηλής ποιότητας ιχθυέλαιο παράγεται από άγριες σαρδέλες, γαύρο και σκουμπρί από τον Ειρηνικό και Ινδικό ωκεανό και έχει παρασκευαστεί προσεκτικά με πίεση και φιλτράρισμα, ώστε να δώσει ένα πλούσιο σε χρώμα έλαιο, χωρίς περαιτέρω επεξεργασία.
Τροφή για τον εγκέφαλο!
Το Advanced Brain Nutrients, είναι ένα μοναδικό μίγμα από βιταμίνες, φωσφολιπίδια και αμινοξέα, που παρέχουν θρεπτικά συστατικά-κλειδιά για την ιδανική παραγωγή και λήψη σημάτων, του νευροδιαβιβαστή του εγκεφάλου Ακετυλ-χολίνη, που είναι ουσιώδης για υγιή συγκέντρωση, μνήμη και μάθηση.

Είδη 1 εώς 15 από 139 στο σύνολο

ανά σελίδα
Σελίδα:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Πλέγμα  Λίστα 

Φθίνουσα Ταξινόμηση

Είδη 1 εώς 15 από 139 στο σύνολο

ανά σελίδα
Σελίδα:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Πλέγμα  Λίστα 

Φθίνουσα Ταξινόμηση