Καλωσήλθατε στο κατάστημά μας!

Χρειάζεστε Βοήθεια? Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-6849822

MyHomePharmacy

Αγαπητοί φίλοι,

 

Απαντώντας στις προκλήσεις της νέας εποχής, δημιουργήσαμε για σας ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με επιλεγμένα προϊόντα φαρμακείου, συμπληρώματα διατροφής, βιταμίνες, προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης, με σκοπό να παρέχουμε στους επισκέπτες μας πρόσβαση σε αγορές που αφορούν την υγεία και την καλή ζωή, όλο το 24ωρο.

 

Φιλοδοξούμε να γίνει το MyHomePharmacy το δικό σας σπιτικό φαρμακείο, από όπου θα προμηθεύεστε τα πλέον εγγυημένα, επιστημονικά σκευάσματα που όχι μόνο αντιμετωπίζουν και εξαλείφουν την εμφάνιση πολλών παθολογικών συμπτωμάτων με προτεινόμενες εναλλακτικές θεραπείες, αλλά πολύ περισσότερο θωρακίζουν την υγεία σας και προστατεύουν τον οργανισμό σας, από κάθε ψυχοσωματική ασθένεια και δυσλειτουργία.

 

Γιατί εμείς πιστεύουμε ότι η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία!

 

 


 

 

Είναι μεγάλη μας χαρά να επικοινωνήσετε μαζί μας, για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση σχετικά με τα προϊόντα μας, την παραγγελία σας ή απλά για να μας πείτε τη γνώμη σας...

Η ιδιοκτήτρια του φαρμακείου, Αντωνία Τζίφα και το προσωπικό του, σας περιμένουν για να σας εξυπηρετήσουν και να δημιουργήσουν μαζί σας σχέσεις εμπιστοσύνης.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Φαρμακείο Τζίφα Αντωνία
Αγ. Παρασκευής 77,
Χαλάνδρι
Αθήνα
Τηλ : 210 6849822
e-mail : info@myhomepharmacy.gr